Triumph Live 2016

img_6762

Triumph Live 2016

Waar al het moois dat Triumph te bieden heeft te zien was.

Naast Triumph Benelux waren ook Big Twin, Dutch on Wheels, TOCN en Triumph Twin Community van de partij. Triumph Twin Community heeft er een leuk blog over geschreven.

14344764_1073380252711453_1161161869129084173_n

Natuurlijk was MOTORCENTRUM ZAANSTAD ook aanwezig met een stand.

Even een korte pauze om de benen te strekken.

Met een groep van zo’n 20 motorrijders gingen wij op weg naar Triumph Live in Leusden. Het zou toch zonde zijn om de snelste weg te kiezen en al die mooie uitzichten die ons land te bieden heeft te moeten missen… Daarom had Aad Möntemann weer een prachtige route uitgezet.

Royal Enfield Chrome

Passie voor motoren dat is waar het voor ons op zo’n dag om gaat, alle motormerken zijn dan ook welkom. Zo parkeerde een ‘eigenwijze’ Royal Enfield eigenaar ineens z’n prachtige Chrome Royal Enfield voor onze stand.

Dutch on Wheels

Pinstripe artist Lisa Ottevanger was ‘live’ helmen aan het verfraaien. Als je daar meer over wil weten ga dan naar haar website Dutch on Wheels.

 

Het was een enorm geslaagde dag met een mooie toertocht, enthousiaste gesprekken en veel gezelligheid. Iedereen bedankt voor deze fantastische dag! Wij kijken al uit naar Triumph Live 2017!

 

In het motorseizoen 2017 staat onze agenda al vol met toertochten en door ons georganiseerde evenementen, maar daarover binnenkort meer!

 

Aankomend weekend de Distinguished Gentlemens Ride. Interesse om mee te rijden? Klik hier.

 

Links:

Triumph Twin Community blog

Lisa Ottevanger

Dutch on Wheels

Route

Distinguished Gentlemens Ride

 

Geplaatst in blog.

Geef een reactie