Motorbeurs Utrecht

Royal Enfield

Royal Enfield motorbeurs Utrecht

 

Zaandam, donderdag 23 februari
PERSBERICHT
Vandaag gaat de Motorbeurs Utrecht van start. Het grootste motorfestijn van Nederland in de jaarbeurs in Utrecht.
MOTORCENTRUM ZAANSTAD (specialist in Triumph, Royal Enfield en Mash) is ook dit jaar van de partij. Samen met de Gebr. Van Doorn is MOTORCENTRUM ZAANSTAD dit jaar de drijvende kracht achter de presentatie van het grootste en oudste motormerk ter wereld Royal Enfield.
Het team op de stand staat klaar om je meer te vertellen over de prachtige Classic modellen en de Himalayan die wij rond juni in Nederland verwachten. Floor de Gier van MOTORCENTRUM ZAANSTAD zegt daarover: “er is al grote belangstelling voor deze nieuwe adventure bike. Een motor die ideaal is voor woon werk verkeer op de Nederlandse wegen. Wendbaar, makkelijk te rijden en zeer gunstig geprijsd. We verzamelen nu gegevens van mensen die bij het eerste preview event willen zijn”.
Een exacte verkoopprijs is op dit moment nog niet beschikbaar maar die zal zeer scherp zijn, aldus Floor de Gier.
Voor ons zijn deze dagen echt de aftrap van het nieuwe motorseizoen. Op 9 maart hebben wij al ons eerste evenement ‘met Benno en Paul op motoravontuur’.
Wij wensen alle bezoekers van de motorbeurs veel plezier en zoals wij altijd zeggen heel veel ‘passie voor motoren’.

Royal Enfield HIMALAYAN

ROYAL ENFIELD HIMALAYAN

Royal Enfield HIMALAYAN

Het wachten is begonnen…

We zullen nog even geduld moeten hebben voor de nieuwe Royal Enfield HIMALAYAN bij MOTORCENTRUM ZAANSTAD in de showroom staat. Maar om alvast gevoel te krijgen bij wat komen gaat delen wij graag een YouTube video van de nieuwe HIMALAYAN.

Op de aankomende EICMA in Milaan, ’s werelds grootste evenement voor 2 wieler enthousiastelingen, verwachten wij meer informatie en foto’s te krijgen van deze nieuwe adventure bike!

Zodra er meer nieuws is zetten wij het op onze website. En nu maar wachten… 😉

 

mcz-specialist-in-triumph-web

specialist in Triumph | sinds 2002 het adres voor uw Triumph motorfiets

Sinds 1 oktober is Motorcentrum Zaanstad niet meer exclusief Triumph dealer maar gaat officieel verder als specialist in Triumph (en meer!).

Vanaf 2002 zijn wij het adres voor verkoop en merkonderhoud van Triumph motoren in de regio Zaanstad. En die functie blijven wij met veel plezier voor u vervullen!

Misschien heeft u in de afgelopen dagen een brief van Triumph ontvangen.

Om duidelijkheid te verschaffen een bericht voor alle Triumph-rijders die klant zijn of willen worden bij MOTORCENTRUM ZAANSTAD. Klik hier voor onze brief.

Wij staan met passie en specialisme klaar voor u en uw Triumph!

Welkom, op Symon Spiersweg 1 bij MOTORCENTRUM ZAANSTAD.
Bonneville T100

P.S. Binnenkort staat de nieuwe Bonneville T100 bij ons in de showroom – mis het niet!

UPDATE – De nieuwe Bonneville T100 is binnen. Kom langs of bel voor een proefrit. 075 – 614 11 11

Triumph Live 2016

img_6762

Triumph Live 2016

Waar al het moois dat Triumph te bieden heeft te zien was.

Naast Triumph Benelux waren ook Big Twin, Dutch on Wheels, TOCN en Triumph Twin Community van de partij. Triumph Twin Community heeft er een leuk blog over geschreven.

14344764_1073380252711453_1161161869129084173_n

Natuurlijk was MOTORCENTRUM ZAANSTAD ook aanwezig met een stand.

Even een korte pauze om de benen te strekken.

Met een groep van zo’n 20 motorrijders gingen wij op weg naar Triumph Live in Leusden. Het zou toch zonde zijn om de snelste weg te kiezen en al die mooie uitzichten die ons land te bieden heeft te moeten missen… Daarom had Aad Möntemann weer een prachtige route uitgezet.

Royal Enfield Chrome

Passie voor motoren dat is waar het voor ons op zo’n dag om gaat, alle motormerken zijn dan ook welkom. Zo parkeerde een ‘eigenwijze’ Royal Enfield eigenaar ineens z’n prachtige Chrome Royal Enfield voor onze stand.

Dutch on Wheels

Pinstripe artist Lisa Ottevanger was ‘live’ helmen aan het verfraaien. Als je daar meer over wil weten ga dan naar haar website Dutch on Wheels.

 

Het was een enorm geslaagde dag met een mooie toertocht, enthousiaste gesprekken en veel gezelligheid. Iedereen bedankt voor deze fantastische dag! Wij kijken al uit naar Triumph Live 2017!

 

In het motorseizoen 2017 staat onze agenda al vol met toertochten en door ons georganiseerde evenementen, maar daarover binnenkort meer!

 

Aankomend weekend de Distinguished Gentlemens Ride. Interesse om mee te rijden? Klik hier.

 

Links:

Triumph Twin Community blog

Lisa Ottevanger

Dutch on Wheels

Route

Distinguished Gentlemens Ride

 

Heb jij passie voor motoren?

passie

Onze allereerste blog post. Eigenlijk niet helemaal onze ‘allereerste’, maar versie ‘nul’.

Om te testen of het allemaal werkt zoals het moet en omdat wij een vraag hebben aan iedereen die dit leest.

Heb jij passie voor motoren? Of ken jij iemand die dat heeft? Zo ja, lees verder en misschien zijn we op zoek naar elkaar! 😉

Wij zoeken namelijk een nieuwe collega!

Motorcentrum Zaanstad is volop in beweging. Wil jij meebouwen aan succes en deel je onze passie voor motoren? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een junior verkoper die onze afdeling verkoop 4 of 5 dagen per week kan komen versterken. Ben je enthousiast, doortastend, gek op motoren en bovenal gek op mensen?

Wil jij onze klanten op de best mogelijke manier helpen bij hun zoektocht naar een motor, motorkleding of een prachtig accessoire?

Jouw focus zal liggen op:
– Beantwoorden van (internet)leads
– Het op pro-actieve wijze benaderen van klanten zowel off- als online
– Telefonische opvolging van klanten
– Het helpen van klanten in de showroom

We zijn toekomstgericht en zetten ons volop in om voorop te lopen in de veranderingen die nodig zijn binnen automotive Retail, om onze klanten vandaag en in de toekomst optimaal van dienst te zijn. De lijnen in ons bedrijf zijn kort, dus er is ook voor jou volop ruimte om mee te helpen hieraan vorm te geven.

Heb je interesse of ken je iemand die hier interesse in heeft?

Deel het bericht of stuur je CV met motivatie naar sales@motorcentrumzaanstad.nl

Wij kijken uit naar je bericht.

Welkom, bij MOTORCENTRUM ZAANSTAD.