Over ons

re-mcz

VERKOOPADVIES – ONDERHOUD – REPARATIE – SCHADEHERSTEL – BANDEN – HALEN EN BRENGEN – PRIJSOPGAAF VOORAF – ACCESSOIRES

 

Welkom bij MOTORCENTRUM ZAANSTAD, sinds 2002 specialist in Triumph, Royal Enfield, MASH en voor onderhoud aan elk merk motor.

Misschien kent u ons als De Weer Motoren en/of Triumph Zaanstad, sinds 1 juli heten wij MOTORCENTRUM ZAANSTAD. We zijn nog steeds gevestigd op het vertrouwde adres Symon Spiersweg 1 in Zaandam.

De passie voor motorrijden, techniek en klassieke motoren betekende in 1999 de start van het motorbedrijf. Ook in 2016 zijn deze passies naast advies op maat en een unieke combinatie aan merken de ingrediënten die een nieuwe of gebruikte motor voor iedereen bereikbaar maken.

Wij verkopen nieuwe en gebruikte motoren en geven verkoopadvies voor MASH, Royal Enfield, Triumph en ieder ander merk dat u wenst aan te schaffen.

Ook voor reparatie en onderhoud staan wij voor u klaar, uiteraard altijd met een prijsopgaaf vooraf. Wij voeren onderhoud en reparatie uit aan elk merk motor, dus ook die van u! Is het wegens een defect aan uw motor of tijdgebrek niet mogelijk uw motor naar ons te brengen? Wij halen hem graag bij u op!

Ervaar de enorme passie van ons team voor motorrijden en breng een bezoek aan onze showroom en werkplaats.

Tot snel!

 

Onze haal- en brengservice