MOTORCENTRUM ZAANSTAD | ROYAL ENFIELD DEALER

De beginjaren

In 1909 verraste Royal Enfield de motorwereld met de introductie van een kleine motorfiets met een 2,25pk V-Twin Motosacoche motorblok van Zwitserse origine. In 1911 kwam het volgende model uit met een 2,75pk motorblok en de bekende Enfield 2-speed versnellingsbak. In 1912 een 6pk V-Twin met zijspan. Dat was de motorfiets die ervoor zorgde dat Enfield een gevestigde naam werd. In 1914 kwamen de eerste 3pk motorfietsen op de markt met een eigen Enfield motorblok en het gestandaardiseerde Enfield lak schema met zwarte onderdelen en een groene tank met gouden rand.

Motorcentrum Zaanstad uw Royal Enfield Dealer

Wij zijn trots op het dealerschap van een van de oudste nog bestaande motormerken ter wereld. De tijd heeft natuurlijk niet stil gestaan en Royal Enfield heeft de retro look behouden, de techniek gemoderniseerd en geperfectioneerd. Het nieuwste model dat in aantocht is, de HIMALAYAN, is een op betrouwbaarheid gericht, modern en geheel van de grond af aan opnieuw ontworpen motorfiets.

Klik hier voor de prijslijst van Royal Enfield.

Royal Enfield Chrome
Royal Enfield Cafe Racer
Royal Enfield

Adventure

HIMALAYAN

LEVERBAAR EIND 2017

ADVENTURE-READY
Alle onderdelen van de HIMALAYAN werken samen in perfecte harmonie om weerstand te bieden aan het terrein waarin je hem gebruikt, getest onder de moeilijkste omstandigheden. Een motor die klaar is voor avontuur, een motor die klaar is om off road mee te gaan.

Café Racer

Continental GT

De Royal Enfield Continental GT is de lichtste, snelste en meest krachtige Royal Enfield in productie. Het is een machine met een verhaal, een buiging voor het mooiste wat er in de motorwereld geweest is. Een prachtige samensmelting. Het is de beste uiting van een cultureel fenomeen, dat simpelweg heeft geweigerd te vertrekken: de café racer.

Retro Street

Classic Chrome

De Royal Enfield Classic Chrome is gebaseerd op de Classic 500 met een dosis chroom erover heen. Net zoals de Classic 500 heeft de Chrome editie dezelfde Britse styling van de 50-er jaren. Simpel, harmonieus, mooie proporties zijn woorden die de Classic 500 Chrome omschrijven. Het zadel op de Classic 500 Chrome is afgewerkt met leder, dat de motorfiets een extra aantrekkelijk uiterlijk geeft. Prachtig chroom, mooi afgewerkt lakwerk maken het klassieke design compleet en zijn een ode aan de retro look van de na-oorlogse Britse motoren.

Standard Street

Bullet 500

De nieuwe Bullet 500 is de motorfiets met het tijdloze iconische handgemaakte design van de legendarische Bullet. Nu alleen aangedreven door een krachtig 500cc motorblok. Twin Spark ontsteking voor een betere verbranding, superieure vermogensafgifte en een verbeterd brandstofverbruik. Met de voordelen van alle moderne ontwikkelingen laat deze motorfiets al het mooie uit het verleden niet los. The iconische Bullet in Forest Green met silver finish pinstriping een symbool van automotive royalty.